Hoe verhelp ik acne

Acne – We gaan samen de strijd aan tegen jouw acne!

Julia Schut

Julia Schut

Acne is een hardnekkige ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Niet alleen adolescenten hebben hier veel last van, maar helaas speelt dit bij volwassen vrouwen en mannen net ook een rol. Er zijn een heleboel verschillende vormen van acne en daardoor kan het voor jezelf lastig worden om een oplossing te vinden. Wanneer de huid met acne onjuist behandeld wordt, ontstaat er een kans dat er littekens ontstaan voor de rest van je leven. Om deze reden wil ik (samen met jou) de strijd aangaan tegen jouw acne.

Je leest het goed, ik wil je helpen! Ik begrijp dat je helemaal klaar bent met al die puistjes en comedonen op je gezicht, hals of rug. Ik heb er zelf ook veel last van gehad, dus weet maar al te goed dat het niet fijn is en soms zelfs pijn kan doen.

Wat is acne?

Wel handig om te weten wat acne nou precies is! Om het even kort uit te leggen: De huid bevat ontzettend veel talgkliertjes die een vettige stof aanmaken, namelijk talg. Talg komt via afvoerbuisjes en de poriën van de talgklier op de huid terecht. Wanneer de afvoerbuisjes of poriën verstopt raken, ontstaan er puistjes. Dit noem je acne.

Info@salonjuul.nl
0642894517
Brouwerspad 11
5411BG Zeeland

Schoonheidssalon Zeeland, Salon Juul
www.salonjuul.nl
Maak afspraak

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trend

Lees dit ook!