Hydraterende producten Salon Juul

Zo word jij een pro in het hydrateren van jouw vochtarme huid!

Julia Schut

Julia Schut

Jouw vochtarme huid een oppepper geven, maar geen idee hoe je dat moet doen? In dit artikel lees je het!

Het is niet gek dat wij als Nederlanders last hebben van een vochtarme huid. Het klimaat werkt zeker niet mee aan een vochtarme huid en de airconditioning doet ook weinig goeds. Nou zou je denken dat veel water drinken het probleem oplost, maar nee. Helaas is dat niet de oplossing waardoor jij weer met een gehydrateerde huid de straat op kan. Maar wat moet je dan wél doen om de huid even een flinke oppepper te geven? Vandaag ga ik jou vertellen hoe jij een pro wordt in het hydrateren van jouw huid. Aan de slag!
Gedehydrateerde huid: vochtarme huid

Eet water
Bepaalde voedingsproducten bevatten veel water. Niet alleen de huid vraagt hier naar, ook de spijsvertering vindt dit erg fijn. Als de spijsvertering goed te werk kan gaan, zie je al snel verschil in de huid. Zet producten als bijvoorbeeld watermeloen, zalm, olijfolie, fruit en avocado wat vaker op het menu. Hier zitten veel vitaminen in, zijn die ook weer meteen binnen! 😉 Producten tegen een vochtarme huid

Vochtinbrengende producten gebruiken
Iedere dag producten gebruiken die zijn afgestemd op jouw huid is belangrijk. Geen producten gebruiken, verhoogt de kans op een vochtarme huid. Daarnaast verhogen onjuiste producten te kans op een vochtarme huid. Wil je het goed doen? Voeg een serum aan je gezichtsverzorging routine toe. Dit zorgt ervoor dat jij binnen no-time weer een vochtrijke huid hebt. Daarnaast kan een Shiatsu massage veel doen voor jouw huid.

Water drinken tegen een vochyarme huid
Drink water

Ja, duh, logisch? Nee. Dat is het niet! Het is namelijk een fabeltje dat een supergoed gehydrateerde huid het gevolg is van heel veel water drinken. Hmm, maar wat dan?

Het is belangrijk om door de dag heen genoeg water te drinken. Het is echter niet zo dat hoe meer water je drinkt, hoe beter jouw huid is gehydrateerd. Water drinken heeft wel een positief effect op de stofwisseling. De conclusie is dat je wel water moet drinken, maar na een paar glazen heeft het geen effect meer. Overdrijf dus niet.

Water drinken, water eten en de juiste producten gebruiken gaat jou al heel veel helpen. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies. Heb jij nog tips? Laat een reactie achter!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trend

Lees dit ook!